Kiritsuke Kokkekniv - 20 cm
Kiritsuken svarer til den franske kokkekniv, der kan skære alt undtagen knogler og frosne fødevarer.
Japansk præcision, vestlig robusthed.
Det bedste fra begge verdener.
* 100% håndlavet
* Ultra skarpt 440C japansk stål
* Fuld tang
* Ibenholt håndtag
* Perfekt afbalanceret
* Rustfri
* Saya (skede) i fyrretræ følger med hver kniv
* Livstidsgaranti
* HRC hårdhed: 59-60
* Vægt: 190g
Kiristuke, en alsidig kniv, er den foretrukne kniv for mange japanske kokke.
Som en anekdote er det i de fleste fine restauranter kun kokken, der må bruge det; dette er grunden til, at Kiritsuke ofte ses som et symbol på ekspertise og status.
Ud over den æstetiske appel skaber hamringen af "Tsuchime"-bladet små luftlommer mellem bladet og madskiverne. Denne gamle japanske metode forhindrer mad i at klæbe til bladet for et behageligt og hurtigt snit.
KOTAI's Kiritsuke er smedet af 440C stål, et førsteklasses stål, der kombinerer et højt kulstofindhold for hårdhed og kantholdbarhed med den optimale mængde krom for at forhindre oxidation.
Den skjulte fulde tang - et enkelt stykke stål, der løber fra spidsen af bladet til spidsen af håndtaget - giver Kiritsuke ideel balance og enestående holdbarhed.
Om KOTAI knive:
Kiritsuken svarer til den franske kokkekniv, der kan skære alt undtagen knogler og frosne fødevarer.
Japansk præcision, vestlig robusthed.
Det bedste fra begge verdener.
* 100% håndlavet
* Ultra skarpt 440C japansk stål
* Fuld tang
* Ibenholt håndtag
* Perfekt afbalanceret
* Rustfri
* Saya (skede) i fyrretræ følger med hver kniv
* Livstidsgaranti
* HRC hårdhed: 59-60
* Vægt: 190g
Kiristuke, en alsidig kniv, er den foretrukne kniv for mange japanske kokke.
Som en anekdote er det i de fleste fine restauranter kun kokken, der må bruge det; dette er grunden til, at Kiritsuke ofte ses som et symbol på ekspertise og status.
Ud over den æstetiske appel skaber hamringen af "Tsuchime"-bladet små luftlommer mellem bladet og madskiverne. Denne gamle japanske metode forhindrer mad i at klæbe til bladet for et behageligt og hurtigt snit.
KOTAI's Kiritsuke er smedet af 440C stål, et førsteklasses stål, der kombinerer et højt kulstofindhold for hårdhed og kantholdbarhed med den optimale mængde krom for at forhindre oxidation.
Den skjulte fulde tang - et enkelt stykke stål, der løber fra spidsen af bladet til spidsen af håndtaget - giver Kiritsuke ideel balance og enestående holdbarhed.
Om KOTAI knive:
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første