Fra: KOTAI

Bunka Santoku - 17 cm

945,00 DKK

Bunka Santoku, med 17 cm klinge. Bunka Santoku er den mere traditionelle ækvivalent til Santoku: en alsidig kniv ideel til at hakke grøntsager og frugter, skære gennem kød og tilberede fisk (alt undtagen ben og frosne fødevarer).

Bunka (文化) betyder "kultur" på japansk. 

Ligesom den almindelige Santoku har Bunka en høj og flad klingeprofil; deres bladspidser er dog meget anderledes formet. Bunka-knive kan kendes på deres “reverse Tanto”-profil, også kaldet “K-tip”, hvilket gør dem mere præcise end et klassisk afrundet blad.

Japansk præcision, vestlig robusthed.
Det bedste fra begge verdener.

* 100% håndlavet
* Ultraskarpt japansk 440C rustfrit stål med højt kulstofindhold
* Skjult fuld tang
* Ibenholt håndtag
* HRC hårdhed: 60+/-1
* Vægt: 170g
* Perfekt afbalanceret
* Rustfri
* Bambus Saya (skede eller bladbetræk) inkluderet med hver kniv
* Livstidsgaranti

Om KOTAI knive:

KOTAI blev skabt som en kombination mellem asiatisk elegance og vestlig stabilitet. Let, præcis og ultra-skarp som en japansk kniv, men alligevel rustfri, robust og meget holdbar som en tysk kniv. KOTAI's mission er at give kokke og private entusiaster mulighed for at omdanne ideer til virkelighed og udtrykke deres kreativitet i køkkenet, ved at tilbyde dem inspirerende og pålidelige værktøjer. 
 
KOTAI knive er fremstillet ved at kombinere traditionelle knivfremstillingsmetoder med avancerede teknologiske processer såsom vakuumvarmebehandling og kryogen køling for at optimere stålets mekaniske egenskaber. Hver eneste KOTAI-kniv har været igennem en streng kvalitetskontrolproces og vil ikke forlade fabrikken, før den er kontrolleret manuelt af 3 forskellige kontrol instanser.
Model/varenr.: KT-SG-002B
Lager: Kun få stk. tilbage

Bunka Santoku, med 17 cm klinge. Bunka Santoku er den mere traditionelle ækvivalent til Santoku: en alsidig kniv ideel til at hakke grøntsager og frugter, skære gennem kød og tilberede fisk (alt undtagen ben og frosne fødevarer).

Bunka (文化) betyder "kultur" på japansk. 

Ligesom den almindelige Santoku har Bunka en høj og flad klingeprofil; deres bladspidser er dog meget anderledes formet. Bunka-knive kan kendes på deres “reverse Tanto”-profil, også kaldet “K-tip”, hvilket gør dem mere præcise end et klassisk afrundet blad.

Japansk præcision, vestlig robusthed.
Det bedste fra begge verdener.

* 100% håndlavet
* Ultraskarpt japansk 440C rustfrit stål med højt kulstofindhold
* Skjult fuld tang
* Ibenholt håndtag
* HRC hårdhed: 60+/-1
* Vægt: 170g
* Perfekt afbalanceret
* Rustfri
* Bambus Saya (skede eller bladbetræk) inkluderet med hver kniv
* Livstidsgaranti

Om KOTAI knive:

KOTAI blev skabt som en kombination mellem asiatisk elegance og vestlig stabilitet. Let, præcis og ultra-skarp som en japansk kniv, men alligevel rustfri, robust og meget holdbar som en tysk kniv. KOTAI's mission er at give kokke og private entusiaster mulighed for at omdanne ideer til virkelighed og udtrykke deres kreativitet i køkkenet, ved at tilbyde dem inspirerende og pålidelige værktøjer. 
 
KOTAI knive er fremstillet ved at kombinere traditionelle knivfremstillingsmetoder med avancerede teknologiske processer såsom vakuumvarmebehandling og kryogen køling for at optimere stålets mekaniske egenskaber. Hver eneste KOTAI-kniv har været igennem en streng kvalitetskontrolproces og vil ikke forlade fabrikken, før den er kontrolleret manuelt af 3 forskellige kontrol instanser.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: