Bunka Santoku - 17 cm
Bunka Santoku, med 17 cm klinge. Bunka Santoku er den mere traditionelle ækvivalent til Santoku: en alsidig kniv ideel til at hakke grøntsager og frugter, skære gennem kød og tilberede fisk (alt undtagen ben og frosne fødevarer).
Bunka (文化) betyder "kultur" på japansk.
Ligesom den almindelige Santoku har Bunka en høj og flad klingeprofil; deres bladspidser er dog meget anderledes formet. Bunka-knive kan kendes på deres “reverse Tanto”-profil, også kaldet “K-tip”, hvilket gør dem mere præcise end et klassisk afrundet blad.
Japansk præcision, vestlig robusthed.
Det bedste fra begge verdener.
* 100% håndlavet
* Ultraskarpt japansk 440C rustfrit stål med højt kulstofindhold
* Skjult fuld tang
* Ibenholt håndtag
* HRC hårdhed: 60+/-1
* Vægt: 170g
* Perfekt afbalanceret
* Rustfri
* Bambus Saya (skede eller bladbetræk) inkluderet med hver kniv
* Livstidsgaranti
Om KOTAI knive:
Bunka Santoku, med 17 cm klinge. Bunka Santoku er den mere traditionelle ækvivalent til Santoku: en alsidig kniv ideel til at hakke grøntsager og frugter, skære gennem kød og tilberede fisk (alt undtagen ben og frosne fødevarer).
Bunka (文化) betyder "kultur" på japansk.
Ligesom den almindelige Santoku har Bunka en høj og flad klingeprofil; deres bladspidser er dog meget anderledes formet. Bunka-knive kan kendes på deres “reverse Tanto”-profil, også kaldet “K-tip”, hvilket gør dem mere præcise end et klassisk afrundet blad.
Japansk præcision, vestlig robusthed.
Det bedste fra begge verdener.
* 100% håndlavet
* Ultraskarpt japansk 440C rustfrit stål med højt kulstofindhold
* Skjult fuld tang
* Ibenholt håndtag
* HRC hårdhed: 60+/-1
* Vægt: 170g
* Perfekt afbalanceret
* Rustfri
* Bambus Saya (skede eller bladbetræk) inkluderet med hver kniv
* Livstidsgaranti
Om KOTAI knive:
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første